fotosec & fotoBOARD
Pientuotteet ja kuvalahjat!
 
Lasinalusta tai magneetti!

Fotoboard -lasinalunen on kestävä ja pestävä!  Siistillä pyöristyksellä ja tilattavissa myös magneettitaustaisena. Minitilaus 6 kpl. Suuremmista määristä pyydä tarjous.
Uusi jääskraba!

Räätälöityjä ja muotoonleikattuja akryylivalokuvia! Voit suunnitella oman tuotteesi edullisesti ja määrä voi olla yksittäinen! Kysy rohkeasti 019-355799.
Ajaton akryylitaulu!

Vakiokoinen Fotosec-akryylitaulu 19,90 €

Fotosec-akryylitaulu on kiiltävä ja kestää aikaa muuttumattomana. Vakiokoko 18 x 24 cm.
Hintaan sisältyvät ripustin, kulmanpyöristys sekä
pakkaus.
Saapasrenki, joka saappaalle!

Fotosec -BootJack Design saapasrenki. Valmistettu vahvasta 8mm polykarbonaatista, joka kestää vääntämistä ja pinta ei murru. Koko 37x11 cm. Valitse kolmesta kuivavaihtoehdosta tai teetä omasta valokuvastasi. 100% kierrätettävissä.
Raikas leikkuulauta tai tarjotin!

Fotosec-leikkuulauta on korkealuokkainen valokuva kahden akryylilevyn välissä. Samaa leikkuulautaa voidaan käyttää lihalle, kalalle ja kasviksille, koska se ei ime itseensä makuja eikä värejä. Lämpötilakestävyys on +75°C. Konepesun kestävä ja elintarvikehyväksytty. 
Myös omista kuvista! Suureristä, 
pyydä tarjous myynti@ferinkuva.fi.
Koot 24x34 ja 32x32 cmmailto:myynti@ferinkuva.fishapeimage_20_link_0
- menu -http://www.ferinkuva.fiFOTOROCK.htmlshapeimage_21_link_0

Tuotteet valmistetaan Suomessa, Karjalohjalla


·  Ferinkuva

·  Suomusjärventie 101, 09120 Karjalohja

·  puhelin (019) 355 799

·  myynti@ferinkuva.fi

Fotosec -jääskraba  on tehokas jäänpoistaja tuulilasista! Akryylireuna puree pahimpaankin alijäähtyneeseen umpijäähän rikkoutumatta! Mattapintainen kestävä 3 mm akryylivalokuva kulmapyöristyksellä. 100% kierrätettävissä.
Pakkaskestävyys -70 C°, Koko 10x13 cm. Suureristä, pyydä tarjous myynti@ferinkuva.fi. mailto:myynti@ferinkuva.fishapeimage_22_link_0